Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

arrow down small

Εκτυπώσεις

Επιλέξτε να εκτυπώσετε τα αρχεία σας σε ότι μέγεθος επιθυμείτε, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας υλικών εσωτερικού χώρου. Φωτογραφικά χαρτιά, κανβάς, ακουαρέλλα, χαρτιά laser, χαρτιά decoupage και πολλά άλλα, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, σας εξασφαλίζουν ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

prints estiasi loukia roussou

Εκτυπώσεις σε πορσελάνη

Εκτύπωση σε οβάλ, ορθογώνια ή άλλου σχήματος πορσελάνη για εξωτερικό χώρο, με κεραμική επίστρωση για ασύγκριτη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Συνδυάζεται με μεταλλική κορνίζα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

Φωτογραφικά προϊόντα

Τεράστια ποικιλία φωτογραφικών προϊόντων για τον ερασιτέχνη αλλά και τον επαγγελματία. Άλμπουμ, κορνίζες, φιλμ, τρίποδα, αξεσουάρ ψηφιακών μηχανών και οποιοδήποτε άλλο προϊόν χρειαστείτε για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

Sublimation Κούπες

Κούπες με ειδική επίστρωση για εκτύπωση φωτογραφιών και λογότυπων. Ιδανικές για δώρο σε φίλους ή ακόμα και για την προώθηση της επιχείρησής σας (λευκές, neon, χρωματιστές, μαγικές κ.τ.λ.).

Sublimation Προϊόντα

Εκτύπωση φωτογραφίας ή λογοτύπου σε μεγάλη γκάμα προϊόντων (μπρελόκ, puzzles, μαξιλάρια, κουμπαράδες, τσάντες κ.τ.λ.) για διαφημιστικό, επιχειρηματικό ή προσωπικό δώρο.

Εκτυπώσεις σε μπλούζες

Εκτύπωση φωτογραφίας σε μπλούζες βαμβακερές ή cotton touch, για προσωπική χρήση, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.